ŠKODA Aalborg

ŠKODA stopper produktionen midlertidigt

ŠKODA har lukket sine fabrikker i Tjekkiet i to uger for at reducere spredningen af coronavirus. ŠKODA-forhandlere og -værksteder i Danmark er fortsat åbne og følger myndighedernes opdaterede retningslinjer.

Med 37.000 medarbejdere alene i Tjekkiet har ŠKODA et medansvar for at reducere spredningen af coronavirus (COVID-19). Det ansvar lever mærket op til og har nu lukket alle fabrikker i Tjekkiet midlertidigt to uger frem. Samtidig imødegår produktionsstoppet, at corona-krisen har forårsaget en markant opbremsning af bilsalget. Fabrikkerne i Mladá Boleslav, Kvasiny og Vrchlabi´ lukker ned kl. 22 i aften og starter produktionen igen d. 6. april. 

ŠKODA-forhandlere og -værksteder er åbne

Det er endnu for tidligt at sige, hvad produktionsstoppet betyder for leveringstiden på de ŠKODA, som kunder i Danmark har købt, men hvis leveringstiden bliver ændret, bliver man kontaktet af sin forhandler.

ŠKODA-fabrikkernes midlertidige produktionsstop påvirker ikke danskernes mulighed for at købe en lagermodel til omgående levering eller at få serviceret/repareret deres nuværende ŠKODA.

“Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til coronavirus, og vi er fortsat parate til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet, ligesom vi er klar ved telefon, mail og chat,” siger ŠKODA Danmarks direktør, Michael Ebeling.

Biler og nøgler bliver afsprittet

De opdaterede retningslinjer betyder bl.a., at ŠKODA-forhandlere og -værksteder sikrer mindst fire kvadratmeter tilgængeligt gulvareal pr. kunde, og at kunderne holder behørig afstand ­– også i købssituationer – ligesom alle har adgang til vand og sæbe og eventuelt håndsprit.

“Vi har et ekstraordinært stort fokus på hygiejnen og har derfor også taget en række initiativer, som ligger udover de officielle retningslinjer,” siger Michael Ebeling.

Således bliver alle biler afsprittet og rengjort efter prøveture, mekanikerne bærer handsker under service, bilnøgler renses efter endt brug, og der tilbydes så vidt muligt afhentning og levering af bilen på hjemmeadressen.

Mange muligheder online

Apropos hjemmeadressen kommer ŠKODAs direktør med en opfordring til kunder, som tøver med at møde fysisk op hos forhandleren eller værkstedet.

“ŠKODA tilbyder mange muligheder online. F.eks. kan man konfigurere sin bil med model, motor og udstyr og booke en prøvetur, når man ønsker den. Og man kan i god tid booke tid til hjulskift til sommerdæk. Det er samtidig med til at sikre, at der bogstaveligt talt bliver holdt gang i hjulene hos den lokale ŠKODA-forhandler,” understreger Michael Ebeling.

___________________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk