ŠKODA Aalborg

Inspiration til sommerferie i Aalborg

"Dansk sommer får en helt ny betydning. Ferie i Danmark giver os mere tid til at nyde dét, der virkelig er vigtigt - nemlig at være sammen med familien." - Michael Ebeling, Direktør for ŠKODA Danmark

Den danske sommer bliver nok for mange anderledes i år, og de fleste af os skal måske holde ferien hjemme i det danske land. Dette betyder at der måske kommer ekstra meget tryk på de danske byer rundt omkring, og ŠKODA Danmark vil derfor opfordre til at vi gør Danmark Større, ved at benytte den flotte natur og alle de lækre omgivelser vi kan finde i vores kommuner, uden at det nødvendigvis behøver at være midt i byen. Hos ŠKODA Aalborg vil vi gerne være med at til støtte op om dette tiltag, da vi mener Aalborg kommune gemmer på rige muligheder for oplevelser, og lækre omgivelser rundt om i vores kommune. Vi har derfor i samarbejde med VisitAalborg, lavet en lille oversigt over de mange flotte destinationer man kan nyde sin ferie i, bare ved hjælp af en lille køretur i sin ŠKODA.

Der er ingen tvivl om at Aalborg by har masser at tilbyde hvad oplevelser angår, et myldrende byliv, lækre cafèer og et hav af aktivitetstilbud for både store og små. Men nu når størstedelen af Danmarks befolkning holder ferien hjemme i år, kan bylivet hurtigt blive overfyldt af mennesker, og vi vil derfor belyse alle de lækre steder som Aalborg by er omringet af. Nogen kender I måske godt fra før, mens andre måske er skjulte naturperler man ikke tænkte over at man havde “lige i baghaven”. Det bedste af alt, de fleste koster ikke en krone. 

f4a733f3-52f3-49f0-8414-e0fe017daa8f_637290276197760506.jpg


Tag familien, eller gode venner med på telttur i naturen.
I Aalborgs smukke natur findes der rigelig muligheder for at komme tæt på naturen, uden at køre langt fra byen. Her findes der diverse shelterpladser, hvad enten man vil sove i dem, eller selv medbringe telt. Der er også rig muligheder for at kunne bruge dagen på en lang og hyggelig picnic. Find forslag til udendørs overnatning lige her: 
https://www.visitaalborg.dk/explore/overnatning-cid19/naturlejrpladser-cid31

f4a733f3-52f3-49f0-8414-e0fe017daa8f_637290279137241017.jpg

 

 

Nyd solskinsdagene på Aalborgs børnevenlige, og lækre strande.
De fleste kender nok Aalborgs flotte friluftsbad - men hvis man ønsker at komme ud af byen og på stranden, så har Aalborg kommune en god håndfuld lækre og børnevenlige strande, kun en lille køretur væk. Du kan for eksempel nyde dagen langs Aalborgs kyst ved Hou og Hals, hvor bølgerne er små, strandene lange og vandet langsomt dybt. Her kan børnene tumle i vandkanten, bygge sandslot og lege i klitterne.
Du kan finde hele 7 gode bud på strandturen i Aalborg kommune her:
https://www.visitaalborg.dk/aalborg/oplevelser/boernevenlige-strande

f4a733f3-52f3-49f0-8414-e0fe017daa8f_637290278187953877.jpg

Pak bilen og kør en tur i Aalborgs smukke naturomgivelser, samt udforsk de hyggelige små gemte byer.
Rundt om i Aalborg kommune er vi beriget med flot natur, smukke små byer og et hav af aktivitetstilbud man bare ikke kan få i byen. Hvad enten du er til fisketure, gå ture, cykle i terræn, en ridetur i skoven eller besøge de små museer og historiske steder rundt om. En kort køretur fra centrum kan man blandt andet finde flere gode fiskepladser, hvor hele familien kan være med. Læs mere om de rige muligheder i Aalborg Fjordland og Aalborg Kyst her: https://www.visitaalborg.dk/aalborgkyst https://www.visitaalborg.dk/aalborg/byer/aalborg-fjordland

f4a733f3-52f3-49f0-8414-e0fe017daa8f_637290273359810502.jpg

Oplev rå og uberørt natur - kun 30 minutters køretur fra Aalborg. 
Har du nogensinde set en elg? Eller måske en kongeørn, kronhjort eller et vildsvin? I Lille Vildmose kan du opleve netop det, mens du vandrer på mose belagt underlag og hører fuglene kvidre rundt om dig. I Lille Vildmose kan du selv vælge om du vil udforske naturen på egen hånd, eller om du vil gå med en naturguide der entusiastisk deler ud af all deres viden om naturen og dyrene der bor der. Der er mulighed for at køre bil, cykle eller gå inde i området, og der er ligeledes også masser af bænke og borde, hvor du og familien kan nyde en medbragt frokost i naturen.
Hvis du ønsker at blive endnu klogere på naturen i Lille Vildmose, kan du på Lille Vildmosecenteret gennem hele sommeren deltage i forskellige arrangementer og ture for både børn og voksne, på deres formidlingscenter fyldt med spændende, interaktive udstillinger om mosens natur og kultur. Læs mer om Lillevildemose: https://www.visitaalborg.dk/aalborg/oplevelser/lille-vildmose

f4a733f3-52f3-49f0-8414-e0fe017daa8f_637290271665913813.jpg


Der er uden tvivl mange muligheder for at opleve sommeren kun en kort køretur væk, i Aalborg kommune. Vi håber at vores lille artikel kan være med til at skabe lidt større kendskab til alle de muligheder der er i vores flotte kommune, og at vi sammen kan være med til at gøre sommeren i Danmark lidt større. Husk at du hos os kan gøre din ŠKODA top klar til alle sommerens udflugter, ved at få en Sommertjek på vores værksted. Skulle du ellers mangle tips til hvad man kan opleve i Aalborg, finde overnatninger eller læse mere om naturoplevelserne så besøg VisitAalborg for et hav af information. 
God sommer fra alle os i ŠKODA Aalborg