ŠKODA Aalborg

Sommerkampagne på KAROQ og OCTAVIA med ny pris

Sommeren hos ŠKODA-forhandlerne byder på SUV’en KAROQ med ekstraudstyr for 44.000 kr. uden merpris og ny OCTAVIA 1.0 TSI fra 224.000 kr. 

Det er sommerferietid, og da danskerne i høj grad holder ferie i Danmark i år, kan en af adspredelserne være at se på ny bil. Hos de 50 ŠKODA-forhandlere kan man bl.a. opleve den populære SUV, KAROQ, der passer perfekt til danskernes genfundne glæde ved at komme ud i naturen. For nylig offentliggjorde Friluftsrådet en undersøgelse, der viste, at cirka en tredjedel af danskerne har opholdt sig mere i naturen under coronakrisen, og at hver fjerde har besøgt et naturområde, hvor de ikke har været før.

KAROQ Celebration med masser af udstyr

Turene ud i naturen kan tilmed ske med masser af udstyr til en aktiv livsstil, hvis man vælger en KAROQ Celebration. Som navnet antyder, er den en kampagnemodel i anledning af ŠKODAs 125-års jubilæum i år, og det er en god fejring, for KAROQ Celebration stiller med udstyr til en værdi af 44.419 kr. uden merpris. Det drejer sig om Amundsen-infotainment med navigation, bakkamera, el-bagklap, opvarmet multifunktionsrat, midterarmlæn med 230V-udtag og skærmkantsbeskyttelse. Dertil kommer digitalt cockpit, vejskiltegenkendelse, metallak og parkeringsassistent, hvor sidstnævnte jo kan være rart, når man er i storbyjunglen i stedet for skoven.

KAROQ Celebration er baseret for den i forvejen veludstyrede KAROQ Style med bl.a. 17” Triton-alufælge, fjernlysassistent, 2-zonet klimaanlæg og KESSY – nøglefri betjening, og priserne starter ved 356.995 kr. for en KAROQ 1.5 TSI 150 hk Celebration. Derudover kan man få KAROQ 1.5 TSI 150 hk DSG Celebration til 374.995 kr., KAROQ 1.6 TDI 115 hk Celebration til 357.995 kr. og KAROQ 1.6 TDI 115 hk DSG Celebration til 386.995 kr.

Ny OCTAVIA fra 224.000 kr.

Apropos priser kan ŠKODA nu afsløre prisen på den mest prisvenlige version af den nye OCTAVIA, nemlig 1.0 TSI 110 hk Active, som koster 224.000 kr. Active-udstyrsniveauet har bl.a. frontassistent med fodgængerbeskyttelse, 9 airbags, lane assist, LED-lygter for og bag, KESSY Go – nøglefri start/stop, aircodition samt infotainmentanlæg med 8,25” skærm, DAB+ og Apple CarPlay.

Men da ŠKODA netop nu har introduktionspriser på udvalgte modeller af den nye OCTAVIA, kan man faktisk få en 1.0 TSI 110 hk Ambition First Edition til præcis samme pris. Motoren er altså den samme, men det højere udstyrsniveau føjer bl.a. crew protect assist, 16” Twister-alufælge, 2-zonet klimaanlæg, trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning samt et 2-eget multifunktionslæderrat med styring af radio og telefon til udstyrslisten.

Begge modeller kan desuden fås som som den populære stationcar Combi – merpris 15.000 kr. – der nu har et bagagerum på hele 640 liter.

First Edition til de 1.000 første købere

Den kloge køber vil selvfølgelig vælge First Edition-modellen, men den kloge køber, skal også være den hurtige køber, for det er kun de 1.000 første købere, der kan få en First Edition-model til en introduktionspris, som er 10.000 kr. lavere end den vejledende udsalgspris. Så hellere svinge forbi ŠKODA-forhandleren i sommerferien end efter sommerferien, ligesom man som en start kan slå et online-smut forbi skoda.dk for at se de øvrige First Edition-modeller.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk