Škoda Aalborg

ŠKODA Aalborg støtter Aalborg Pirates

Banker dit hjerte også for lokalsporten?


Hos ŠKODA Aalborg kan vi godt lide fart, spænding, og underholdning af høj kvalitet – lige præcis hvad Aalborg Pirates står for. Ishockeyklubben blev dannet i marts 2012, og har allerede vundet Metalligaen og Pokalen i 2018, samme år som samarbejdet startede.

Vi mener, at Ishockey og ŠKODA går godt sammen. Ishockey er en sport med fart, styrke og teknik. Vi ved, at spillere og trænere har ofret meget for at være, hvor de er i dag – og det fortjener støtte fra det lokale erhvervsliv. Det er vigtigt for os, at det er en tilskuervenlig sport, der kan underholde hele familien. Derfor glæder vi ofte kunder og medarbejdere med billetter – for der er ikke meget, der kan slå en fyldt Bentax Isarena, eksempelvis når der er lokalopgør mod rivalerne fra Frederikshavn.  

Vi har, sammen med ledelsen i Aalborg Pirates, fundet et godt samarbejde til glæde for alle parter. Vi er spændte på at følge klubben fremover, og ser frem til igen at kunne hæve DM-pokalen sammen. I mellemtiden glæder vi os over, at kunne være med til at holde lokalsporten godt kørende, så drengene bare skal koncentrere sig om færdslen på isen. 

 

Du kan følge med på Facebook, Instagram og Youtube: aalborgpirates